HTML

mosogató duguláselhárítás

Mosogató duguláselhárítás

Friss topikok

mosogatodugulas

2010.09.28. 12:04 alexander77

 Mi nem turkálunk, hanem csatornavezetéket tisztítunk és utána kamerás csővizsgálattal ellenőrizzük, hogy a hiba elhárult és a csővezeték tiszta

A hagyományos spirállal végzett dugulás elhárítás csak a cső alját tisztítja, a csatorna oldalán és tetején lerakódott szennyeződés ottmarad, aztán később újabb dugulás kialakulásához vezet.

Ezt a szennyeződést csak speciális duguláselhárító fejekkel lehet eltávolítani.
Ráadásul a hosszú csőszakaszok (30m-nél hosszabb) dugulás elhárítása a hagyományos spirálos módon igen nehéz, és általában nem éri meg a ráfordított időt, hiszen nem lehet a megfelelő eredményt elérni. ilyenkor kell a
womás csatorna tisztítás igénybe venni.

Amennyiben segítségre van szüksége, kérem hívjon az alábbi telefonszámon!

  • A munka utáni takarítás és fertőtlenítés a dugulás megszüntetése után kötelezően hajtjuk végre
  • A DUGULÁSELHÁRÍTÁS MEGSZÜNTETÉSE UTÁN HELYREÁLITSUK az esetleges bontást,
  • Professzionális csőkamerával leellenőrizzük az elvégzett munkát, és Ön így akár a saját szemével győződhet meg arról, hogy a tisztítást maradéktalanul elvégeztük!
  • A hiba elhárítása után tájékoztatást adunk a dugulás okáról, a kiújulás valószínűségéről, és a probléma végleges megszüntetésének lehetőségeiről.
  • Rendelkezésre állási terület: Biatorbágy vonzáskörében 80km-es körzetben

·          

·          

·          

·         Néhány szó a PROFESSZIONÁLIS dugulás elhárításról: A professzionális duguláselhárító egyik fő jellemzője, hogy rendelkezik olyan speciális ipari cső kamerával, amely képes a megtisztított Csőrendszer belsejét 63-110na esetében a tulajdonos elé tárja az elvégzett munka minőségét.

·          

  • Nem csak a dugulás elhárítását végzik el a szakembereink

Szakértelemmel

Csőkamerás ellenőrzés nélkül professzionális dugulás elhárításról nem beszélhetünk, hiszen a nélkül semmilyen információnk nem lehet arról, hogy a tisztítás folyamán a szennyeződést maradéktalanul eltávolítottuk, vagy csak egy lyukat fúrtunk a lerakodásban, ami ugyan pillanatnyilag átereszti a vizet, de pár nap után újra bedugul.

 

 



 

 

Korszerű amerikai csúcstechnológiát használunk RIDGID Kollmann csatornatisztító berendezésekkel tisztítjuk a csővezetéket  

Szólj hozzá!

Címkék: mosogato dugulaselharitas 1.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://mosogatodugulaselharitas.blog.hu/api/trackback/id/tr152329270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása